Marije Delfsma

PSYCHOLOOG NIP
Gestalttherapeut
Rouw- en verliesbegeleider
Registertherapeut BCZ®

Reacties

 

Hieronder enkele reacties van cliënten met wie ik een tijdje samen ben opgetrokken.

 

"" Beste Marije, even een bericht van mij... dankzij jou heb ik nu 2 goals die ik kan afvinken: 1) cum laude geslaagd voor mijn opleiding  2) de toren van Pisa bezocht. Ik ben jou zo dankbaar voor onze gesprekken en dat jij mij hebt laten in zien dat ik er ook mag zijn en dingen kan en mag bereiken in mijn leven! Dank Marije."

Febr 2024.

 

 

""Beste Marije, dankjewel voor alle gesprekken het afgelopen jaar! Dankzij jouw hulp ben ik al verder dan ik had durven hopen. Je bent een Topper!""

Dec. 2022.

 

""Er wordt oprecht naar je geluisterd en er worden handvatten geboden waar je ook echt wat mee kan. Het is niet moeilijk om een klik te hebben met Marije.""

Vrouw, 32 jaar jong, Goes.

 

""Voor mij betekende Marije een klankbord; een neutraal klankbord, die zonder veel moeite de pijnpunten er uit haalde door me te bevragen. Eigenlijk heeft ze mijzelf laten ontdekken en inzien wat mij dwars zat. Ze leerde me geduldig te zijn met mezelf en mezelf tijd te gunnen om een stapje verder te komen.""

Vrouw, 54 jaar jong, Antwerpen.

 

""Het fijne is dat je met Marije goed van gedachten kan wisselen, zonder haar ermee te belasten. Naast goed luisteren, helpt ze mij mijn gedachten te structureren. Dit geeft mij een rustig en fijn gevoel"".

Vrouw, 86 jaar jong, Middelburg.

 

""Marije heeft mij het meeste geholpen door continu vragen aan mij te stellen en deze altijd te richten op het positieve. Door de verschillende sessies en het tussendoor telkens na denken over wat er goed gaat, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en durf ik beter voor mijzelf op te komen.""

Vrouw, 28 jaar jong, Walcheren.

 

"" Marije, in een vak zoals dat van jou moet je vertrouwen creeren, ik heb altijd wel beseft dat dit niet gemakkelijk is. Het afgelopen jaar had ik wel degelijk voldoende vertrouwen in jou om je advies te vragen. Want bij groei van je bedrijf vergeet ik een belangrijk deel niet, namelijk de persoonlijke groei. Ik heb naar mezelf gekeken en om te zien waar ik nog aan kon werken. Ik had besloten jou te vragen mij hierin te helpen. Dankzij jouw professionele instelling en kunde is het me gelukt om een beter versie van mezelf te worden. Kundig, betrokken, oprecht, motiverend, stimulerend, confronteren en iemand in zijn waarde laten zijn de vaardigheden waar je mee werkt. Dit maakt het prettig luchtig en onzettend makkelijk om je eigen proces te polijsten. Marije, ik ben blij dat ik het gedaan heb. Bedankt!""

Vrouw, 40 jaar jong, Goes e.o..