Marije Delfsma

PSYCHOLOOG NIP
Gestalttherapeut
Rouw- en verliesbegeleider
Registertherapeut BCZ®

Diensten


Ik bied individuele psychologische therapie en begeleiding voor volwassenen (18 +) en relatie gesprekken.


Onder andere bied ik dit aan als …

  

  • je vastloopt in het dagelijkse leven, privé of op het werk

    Soms kan je leven even te ingewikkeld of te moeilijk worden. Je blijft vast zitten in je eigen denkpatroon en komt er maar niet uit; depressieve periode, burn-out, autisme of AD(H)D trekjes maken het vaak niet makkelijk. Een professional die met een psychologische bril op mee kijkt, echt naar jou luistert, je coacht en advies geeft kan zeer behulpzaam zijn.

  

  • je worstelt met rouw- of verlieservaringen

    Iedereen kent verlies in zijn of haar leven. Vaak kun je dit zelf een plaats geven in je leven, soms is het fijn als je hier wat handvatten voor krijgt. Het kan gaan om verlies van werk, verlies van relatie, verlies van gezondheid of het verlies van een dierbare.


  • je wilt reflecteren / groeien in je leven

        Waar liggen je kernkwaliteiten, waar liggen je valkuilen, hoe kun je je nog verder ontwikkelen, waar loop je (steeds weer) tegenaan en hoe zet je de volgende stappen? Voor         zowel je persoonlijke als professionele groei kan mijn psychologische blik en advies zeer ondersteunend zijn. Zie het als een APK, echt heel normaal voor stabiliteit en groei!


  • jullie relatie gesprekken wilt voeren met een onafhankelijke 3e partij erbij

    Soms loopt het in een relatie stroef. Samen kijken naar je relaltie en uitpluizen wat er gebeurt, in welke patronen jullie zitten, hoe jullie hierop reageren en hoe je hier uit kan komen, kan helpend zijn voor iedere relatie! Met een onafhankelijke 3e partij erbij kan dit voor alle relaties op z'n tijd zeer zinnig zijn.

  


Ook geef ik naast individuele sessies op bovengenoemde verschillende thema's en voor genoemde doelgroepen, scholing, gastdocentschap en consultatie. Daarnaast ondersteun ik mensen in groepen en werk ik in projecten graag samen met andere professionals.


Voor bedrijven heb ik een specifiek aanbod, zowel voor werkgevers, werknemers en ZZPers. Zie tabblad 'bedrijven'.